Görme Engelliler

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINA (ÖĞRENCİ/KURSİYER) BAŞVURU (21 EYLÜL-28 EYLÜL)

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI İÇİN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

5.2. Açık öğretim öğrencileri başvurularını örgün kurs merkezleri, kursiyerler ise halk eğitim merkezleri aracılığıyla yaygın eğitim kurs müdürlüklerine bulundukları sınıf düzeyini gösterir belge veya diploma ile bizzat başvurarak yapacaklar ve kurs şifrelerini alacaklardır.

5.3. Öğrenciler ders ve öğretmen tercihinde bulunabilir.

5.4. DYK’lara kayıt yaptıran öğrencilerin devamları zorunludur. Her kurs döneminde okutulması gereken toplam ders saatinin özürsüz olarak 1/10’ u kadar devam etmeyen öğrencilerin kurs kaydı silinir. Aynı dönemde başka bir kursa devam edemez.

5.5. Kurslara devamları süresince kurs disiplinini ve işleyişini bozucu hâl ve hareketleri görülen öğrenci veya kursiyerler hakkında, kayıtlı oldukları okul/kurumların ilgili mevzuatına ve diğer mevzuata göre işlem yapılır.